فرایند تولید و ثبت سفارش

با توجه به اینکه در محصولات سلام هیچگونه مواده نگهدارنده ای استفاده نمی شود، نمی توان محصولات را از قبل تولید و نگهداری کرده و سپس آن را در معرض فروش قرار داد. لذا روش سفارش گیری به این صورت می باشد که:

3 روز ابتدای هر هفته سفارش مشتریان عزیز جمع آوری شده و به میزان سفارش گوشت و مواد اولیه تهیه می گردد. (دقت فرمایید که سقف سفارش محدود بوده و در صورت تکمیل سقف تولید، به صورت اتوماتیک سیستم بسته شده و سفارشی ثبت نمی گردد.)

پس از تهیه گوشت مورد نیاز، به سرعت و با دقت تمام شسته شده و رگ و چربی های اضافی آن گرفته می شود و گوشت خالص چرخ شده و آماده تولید می شود.

در مرحله بعد گوشت ران و سینه مرغ، بوقلمون، گوسفند یا گوساله با درصد مشخص و به میزان لازم برای هر محصول ترکیب شده و ادویه جات، روغن، تخم مرغ و سیر به آن اضافه می گردد.

پس از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، با رعایت کامل مسائل بهداشتی توسط دستگاه پُرکن در پوشش های مخصوص پر می شوند و پس از وزن کشی و پیچیده شدن در دیگ بخار قرار گرفته و به مدت متناسب هر محصول بخارپز می شوند.

پس از پخت محصولات مرحله سرمایش شروع شده و طی چند مرحله دمای محصول پائین آورده می شود تا برای استفاده آماده شود.

پس از آخرین مرحله تنها طی 24 ساعت محصول برای مشتری عزیز ارسال می شود تا محصولی کاملاً تازه و با کیفیت را استفاده نماید.